Meer informatie

Meer informatie en inschrijving

De cursussen worden gegeven aan het Levendaal 14 in Leiden, midden in het stadscentrum.
Het cursuscentrum is per bus prima te bereiken van Leiden Centraal. Uitstappen bij de halte Levendaal of Korevaarstraat. Auto’s kunnen meestal worden geparkeerd (betaald) in de onmiddellijke nabijheid van het cursusgebouw.
Houd er rekening mee dat door bouwwerkzaamheden op de Garenmarkt de parkeergelegenheid in de omgeving van het Studiecentrum beperkt is.

Inschrijving
U kunt digitaal inschrijven via deze website. U ontvangt daarna tijdig een schriftelijke bevestiging met eventuele nadere gegevens.

Aanvang cursusjaar
De meeste cursussen beginnen in september/oktober 2018 en lopen tot en met mei 2019. Op Joodse en christelijke feestdagen zijn er geen lessen.

Cursusgeld
Het cursusgeld bedraagt 295 euro per cursus voor het gehele cursusjaar. Studenten betalen 225 euro per cursus. Wie alléén inschrijft op de cursussen 1, 4, 7 of 8 betaalt 85 euro. Wie op meer dan één cursus inschrijft ontvangt op de tweede en mogelijk derde cursus een korting van 25 procent. Bijgaand afzonderlijk schrijven geeft een verdere toelichting. Het cursusgeld moet tegelijk met de inschrijving worden overgemaakt op de ABN-Amro rekening met IBAN-nummer NL 22 ABNA 05154 89 204.

Informatie
Voor meer informatie over de cursussen kunt u contact opnemen met de heer L. Levie, coördinator, telefonisch bereikbaar onder 06 – 133 79 562 of per e-mail.

Downloads

PDF-versie van het cursusprogramma

PDF-versie van het inschrijfformulier

Routebeschrijving