Meer informatie

Meer informatie en inschrijving

De cursussen worden gegeven aan het Levendaal 14 in Leiden, midden in het stadscentrum. Het cursuscentrum is met vrijwel elke stadsbus te bereiken, die vertrekt van Leiden Centraal. Uitstappen bij de halte Levendaal of Korevaarstraat. Auto’s kunnen meestal worden geparkeerd (betaald) in de onmiddellijke nabijheid van het cursusgebouw.

Inschrijving
U kunt online inschrijven via de website www.joodsstudiecentrum.nl. U kunt ook het bij deze studiegids gevoegde inschrijf- en informatieformulier invullen en een foto of scan sturen naar informatie@joodsstudiecentrum.nl of per post versturen naar Crescas t.a.v. JSL, Kastelenstraat 80, 1083 DE Amsterdam. U ontvangt daarna tijdig een schriftelijke bevestiging met eventuele nadere gegevens.

Aanvang cursusjaar
De meeste cursussen beginnen in september/oktober 2019 en lopen tot en met mei 2020. Op Joodse en christelijke feestdagen zijn er geen lessen.

Cursusgeld
Het cursusgeld bedraagt € 295,– per cursus voor het gehele cursusjaar. Studenten betalen € 225,– per cursus. Wie alléén inschrijft op de cursussen 1 of 6 betaalt € 85,–. Wie op meer dan één cursus inschrijft ontvangt op de tweede en mogelijk derde cursus een korting van 25 procent. Het cursusgeld moet tegelijk met de inschrijving worden overgemaakt op ABN-Amro rekening met IBAN-nummer NL 22 ABNA 05154 89 204.

Voor vragen kunt ook contact opnemen per e-mail.

Downloads

PDF-versie van het cursusprogramma

PDF-versie van het inschrijfformulier

Routebeschrijving