Meer informatie

Meer informatie en inschrijving

Waar?

De cursussen worden gegeven aan het Levendaal 14 in Leiden, midden in het stadscentrum. Het cursuscentrum is met vrijwel elke stadsbus te bereiken, die vertrekt van Leiden CS. Uitstappen bij de halte Levendaal of Korevaarstraat. Auto’s kunnen meestal worden geparkeerd (betaald) in de onmiddellijke nabijheid van het cursusgebouw. Zie de routebeschrijving onderaan deze pagina.
Houd u er rekening mee dat de Garenmarkt in verband met bouwwerkzaamheden gedurende de komende twee jaar is afgesloten.

Inschrijving

U kunt zich inschrijven door het bij de studiegids gevoegde inschrijf- en informatieformulier in te vullen en te retourneren aan het Joods Studiecentrum te Leiden, Levendaal 14, 2311 JL Leiden. U ontvangt daarna tijdig een schriftelijke bevestiging met eventuele nadere gegevens.

Aanvang cursusjaar

De meeste cursussen beginnen in september/oktober 2017 en lopen tot en met mei 2018. Op Joodse en christelijke feestdagen zijn er geen lessen.

Cursusgeld

Het cursusgeld bedraagt 250 euro voor het gehele cursusjaar, ongeacht het aantal cursussen. Studenten betalen 200 euro. Wie alléén inschrijft op de cursus 1, 8, 9 of 10 betaalt 75 euro.
Het cursusgeld moet tegelijk met de inschrijving worden overgemaakt op ABN-Amro rekening met IBAN-nummer NL 22 ABNA 0515 4892 04.

Informatie

Voor meer informatie over de cursussen kunt u contact opnemen met de heer L. Levie, coördinator, telefonisch bereikbaar onder 06 – 13 37 95 62 of per e-mail.

Downloads

PDF-versie van het cursusprogramma

PDF-versie van het inschrijfformulier

Routebeschrijving